Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخعی با بیان این‌که متاسفانه در اجرای طرح سیستمی توزیع گاز مایع خیلی عجله شد، گفت: عدم‌مدیریت نحوه توزیع، کاهش سطح تولید و افزایش تقاضا سبب التهاب در بازار توزیع گاز مایع شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی نخعی نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خاورستان، در خصوص مشکل مردم استان در تهیه کپسول گاز مایع، گفت: گاز مایع تولیدی بیشتر از نیاز کشور است؛ ما کمبود گاز مایع نداریم و علت وضعیت کنونی به دلیل تغییر شکل توزیع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی علت تغییر شکل توزیع گاز مایع را جلوگیری از مصرف گاز مایع به عنوان سوخت خودروها دانست و افزود: 40 یا 50 درصد گاز مایعی که در کشور توزیع می شود در خوردوها استفاده می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: گاز مایع یک کالای یارانه‌ای است و یارانه زیادی به آن تعلق می‌گیرد و نباید به عنوان سوخت خودرو مورد استفاده قرار گیرد.

نخعی افزود: تفاوت قیمت زیادی بین گاز مایع صادراتی و توزیعی در کشور وجود دارد؛ یارانه زیادی داده می‌شود تا مردم این گاز را برای سوخت خانگی استفاده کنند نه اینکه در خوردوها مورد استفاده قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در راستای عرضه شبکه وزارت نفت را تکلیف کرده است که یک سیستم توزیعی را برای این موضوع تدوین کند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی انرژی گفت: در حال حاضر شرکت ملی فرآورده‌های نفتی با استفاده از سیستم تجارت‌آسان در چند استان به عنوان پایلوت از جمله خراسان‌جنوبی قصد دارد مردم در سامانه ثبت نام و کارت بانکی خود را معرفی کنند تا یک سهمیه در کارت بانکی برای آن‌ها لحاظ شود.

نخعی با بیان این‌که متأسفانه اطلاع‌رسانی در خصوص این سامانه در استان به درستی صورت نگرفته است، گفت: این باید از قبل زمینه‌سازی و به مردم اطلاع‌رسانی و یک بازه زمانی مشخص می‌شد تا مردم بتوانند ثبت نام کنند.

باید در روستاها ثبت نام گاز مایع صورت گیرد

وی یادآور شد: باید ثبت نام متمرکز در مراکز شهرستان‌ها و بخش‌ها نباشد؛ از همه ظرفیت‌ها از جمله دفاتر آی سی تی روستایی استفاده و ثبت نام مردم به درصد قابل قبولی می رسید سپس این طرح اجرا می‌شد.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در این کار خیلی عجله شد و عده زیادی ثبت نام نکردند و این شلوغی و نابسمانی ها در استان ایجاد شد.

نخعی ضمن تاکید بر این‌که توزیع گاز مایع به درستی مدیریت نشد، گفت: چند روز قبل از تعطیلات تاسوعا و عاشورا به دلیل اینکه مردم نگران تغییر توزیع بودند تقاضا افزایش پیدا کرد؛ اگر فردی یک کپسول نیاز داشت دو کپسول تهیه کرد و هم زمان با این اقدام سطح تولید گاز در کشور افت کرد.

عدم‌مدیریت توزیع گاز مایع و کاهش تولید در بازار التهاب ایجاد کرد

وی تاکید کرد: عدم‌مدیریت نحوه توزیع، کاهش سطح تولید و افزایش تقاضا سبب التهاب در بازار توزیع گاز مایع شد.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: برای حل مشکل گاز مایع در استان خصوصا در نهبندان و سربیشه پیگیری‌هایی با مسئولان وزارت نفت و مسئولان مرتبط با این موضوع صورت گرفته است.

نخعی ضمن تاکید براین‌که باید به درستی به مردم اطلاع رسانی شود تا همه افراد ثبت نام خود را تکمیل کنند، یادآور شد: توصیه ما به مسئولان در مجموعه وزارت نفت، صمت و وزارت کشور این است که مردم را ترغیب به ثبت نام کنند و به درصد قابل توجهی که رسید به مرور این شکل توزیع را اجرا کنند و یک دفعه اجرا نکنند تا شوکی به بازار وارد نشود.

وی یادآورشد: تنها افرادی که ثبت نام می کنند مجاز به دریافت کپسول هستند و این افراد باید شماره کارت بانکی خود را به سامانه معرفی کرده باشند تا سهمیه ای در این کارت بانکی برای آنها لحاظ شود و مانند گذشته به تاسیسات مراجعه و با کشیدن کارت بانکی سهیمه خود از گاز مایع را دریافت کنند.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی انرژی با بیان این‌که کار توزیع گاز مایع به شکل کارتی و سهمیه بندی شده در حال سامان‌دهی است، خاطرنشان کرد: همه مطالبات مردم را به عنوان نماینده مردم در مجلس پیگیری می کنم و امیدواریم با همراهی مسئولان این مشکلات به زودی مرتفع شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نهبندان و سربیشه توزیع گاز مایع نماینده مردم اطلاع رسانی کارت بانکی وزارت نفت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۹۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 

اسدالله ربانی‌مهر گفت: گوشت مرغ بیش از نیاز شهروندان در همدان تولید و حتی مرغ منجمد تنظیم بازاری در بیشتر فروشگاه‌های سطح شهر توزیع می‌شود.

او گفت: تقویت تعاونی‌ها یکی از برنامه‌های با اولویت در سال جاری است و همه عوامل باید به توسعه و تقویت تعاونی‌ها در تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی کمک کنند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان گفت: تعاونی مرغداران شهرستان همدان از بزرگترین تعاونی‌های غرب کشور است و در حوزه تولید و توریع مرغ باید ورود جدی‌تری داشته و در جلسات تنظیم بازار شهرستان حضور فعالی داشته باشد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات این تعاونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیر عامل تعاونی گزارشی از اقدامات این تعاونی بیان کرد.

جلسه هیات مدیره تعاونی مرغداران شهرستان همدان با حضور شفیعی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و میرزایی مدیر اتحادیه تعاونی‌های روستایی شهرستان همدان، ورمزیار مدیر عامل شرکت تعاونی مرغداران و اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم کالابرگ تا هفته آینده اعلام می شود
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • اعلام برنامه دولت برای چگونگی تداوم طرح کالابرگ تا هفته آینده
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود